Ontstaan

De vereniging is opgericht op 5 maart 1996 door dhr P. van Essen en mevr M. Hendriks en is werkzaam in Limburg en aangrenzende regio’s.

Doel

Het in contact brengen van kinderfysiotherapeuten met elkaar en met aanverwante (beroeps)groepen met als doel het verbeteren van het inhoudelijke niveau. Het initiëren van de vakinhoudelijke verdieping. Bekendheid geven aan geplande inhoudelijke zaken op het gebied van de kinderfysiotherapie. Hulp bieden aan de mensen die iets willen organiseren voor de kinderfysiotherapie. Bekend maken van werkzaamheden van kinderfysiotherapeuten buiten de beroepsgroep zelf. Het belang van de kinderfysiotherapie en de kinderfysiotherapeuten in en buiten de regio behartigen.

Middelen

Het initiëren van workshops en lezingen. Het peilen van de behoeften van de leden op kinderfysiotherapeutisch gebied. Vertegenwoordiging van het RVFK binnen het NVFK. Onze RVFK-website met informatie.

Huidig bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit Mat Rongen (voorzitter), Eline Lommerse (secretaris), Nadine Pesch (Penningmeester), Astrid Robben en Marie-Therese Pelgrim. Ons bestuur kan altijd nieuwe leden gebruiken met nieuwe frisse ideëen. Dus als je interesse hebt, neem dan gewoon contact met ons op voor een oriënterend informatief gesprek of ter beeldvorming kun je een vergadering bijwonen.

  • Een leuke interactieve avond! Een mooie goede lezing; refreshing en leidend tot persoonlijke verdieping in de praktijk.